OKTOBER BORTSKANKERMAAND

In oktober vragen organisaties wereldwijd aandacht voor de gevolgen van borstkanker. Eén op de zeven vrouwen in Nederland krijgt met deze ziekte te maken. Dat is veel te veel. Meer onderzoek is nodig zodat zodat er betere behandelingen komen en minder vrouwen aan deze ziekte overlijden.

 

LEVEN MET BORSTKANKER

Als schrijver van het boek: Je Lijf Je Looks Je Leven Zorgen voor jezelf als je kanker hebt, wil ik aandacht vragen voor leven met kanker. Kanker is niet alleen iets dat voorkomen en bestreden moet worden. Het is ook een dagelijkse realiteit waar alleen in Nederland al, 150.000 mensen mee moeten leven. In mijn boek spreek ik vrouwen aan als mens en als vrouw en geef ik ze heel veel praktische en psychologische handvatten om goed voor zichzelf te zorgen in deze moeilijke tijd. 

 

WEGGEEFACTIE

Ter gelegenheid van Oktober Borstkankermaand geef ik 3 boeken weg. Ga naar de Facebookpagina en deel het Borstkankermaand campagnebeeld en maak kans op een boek. Extra boeken worden weggegeven voor iedere 50 x dat het bericht gedeeld is! Op 1 november maak ik via de Facebookpagina bekend wie de gelukkigen zijn.